Üniversitemizde Flüt Topluluğu Konseri

08.05.2018

Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi tarafından Flüt Topluluğu Konseri gerçekleştirildi.

Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’nın şefliğini yaptığı programda Mozart, Pascal, Rossini, Joplin gibi ünlü müzisyenlerin eserleri seslendirildi. Bolivya, Peru, İrlanda, Azerbaycan ve Giresun halk ezgilerinin yer aldığı konsere Türk Müziği  ve Tiyatro Bölümleri katkıda bulundu.

Konser sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sarıboğa’ya çiçek takdim etti.