ODÜ’de Şebnem Ferah Konseri

30.04.2018

Türkiye’nin en geniş katılımlı organizasyonu olan Koçfest, Üniversitemiz ev sahipliğinde başladı. Festival kapsamında gerçekleştirilen Şebnem Ferah konserine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Holding tarafından organize edilen Türkiye Koç Spor Fest 28 Nisan’da Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesinde başladı. Festival’in ilk gününde yapılan hentbol “Süper Lige Terfi” maçında Üniversitemiz A Grubu Bayan Hentbol Takımı Siirt Üniversitesini 43-29 mağlup etti. Koçfest etkinliklerinin ikinci gününde Cumhuriyet Yerleşkesinde gerçekleştirilen Şebnem Ferah konserine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

2 Mayıs’a kadar devam edecek olan festivalde etkinlik alanındaki Koç topluluğu markalarının dijital ve fiziksel oyunları ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek olup ayrıca “5’inci Set” programı yorumcuları Metin Görgün, Reşat Yazıcıoğulları ve Özlem Özçelik’in katılımlarıyla bir panel düzenlenecek.