21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü, Naat Programı Düzenledi

01.12.2017

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından, Hz. Muhammed’in doğum günü olarak bilinen Mevlit Gecesi vesilesi ile “Naat ve Tefekkkür” programı düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Fatih Azgı, 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Reşit Akdağ, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Hazreti Muhammed’in doğduğu gün olan ve aynı zamanda hicri Rebiulevvel ayının 12. gecesi olarak da bilinen Mevlit Gecesi vesilesiyle düzenlenen etkinlikte, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılıp,  Hz. Muhammed’in hayatından örnekler verilerek ilahi ve şiirler okundu.

El Sanatları Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ebru sanatı ve kum sanatı uygulaması ile devam eden program, kitap ve gül dağıtımı ile sona erdi.