Üniversitemiz Öğrencilerinden “Küçük Kalpler Büyük Umutlar El Ele” Projesi

17.11.2017

Üniversitemiz Akkuş Meslek Yüksekokulu öğrencileri gerçekleştirdikleri “Küçük Kalpler Büyük Umutlar El Ele” adlı sosyal sorumluluk projesiyle örnek bir davranış sergiledi.

Gerçekleştirilen proje kapsamında, ziyarette bulunulan okullara kıyafet ve ayakkabı, hikâye kitapları, kırtasiye malzemeleri, satranç takımları ve futbol topları hediye edildi. Projeye Akkuş Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personel ile öğrencilerinin yanı sıra Altınordu ilçesi Durugöl İlköğretim Okulu öğrencileri, okudukları hikâye kitaplarını Akkuş ilçesinde okumakta olan öğrencilere hediye ederek yardım yapılan okulların kütüphanelerine katkıda bulundular.

Meslek Yüksekokulu öğrencileri ziyarette bulundukları okullarda ayrıca palyaço oyunları ve yüz boyama gibi etkinlikler de gerçekleştirdi. Projenin amacına ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, projenin gerçekleşmesinde kendilerine destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.