Öğrenci Konseyi’nden Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

14.11.2017

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Üniversitemiz Öğrenci Konseyi’ni makamında kabul etti.

Öğrenci Konseyi’nin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerin konuşulduğu ziyarette Konsey Başkanı Mustafa Boran, geçtiğimiz günlerde Tiyatro Kulübü ile ortaklaşa düzenledikleri “Köy Okulları Tiyatro ile Buluşuyor” isimli projeleri hakkında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a bilgi verdi. Boran, proje kapsamında Çatalpınar ilçesindeki iki okula kırtasiye malzemesi götürdüklerini ve öğrencilere tiyatro oyunu sergilendiğini ifade ederek Öğrenci Konseyi’nin sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Üniversitemizde yapılabilecek faaliyet ve çalışmaların ele alındığı görüşmede Rektör Yarılgaç, “Kültür sanat, sosyal hizmet, geri dönüşüm, çevre ve doğaya, eğitime, sağlık ve köy okullarına destek gibi proje fikirleriyle öğrencilerimizin toplumsal duyarlılık oluşturması ve bu konularla ilgili faaliyetlerle kamuoyunda yer almaları bizler için sevindirici bir gelişmedir. Ordu Üniversitesi yönetimi olarak öğrenci odaklı çalışmakta, onların eğitim ve kampüs içi nitelikli yaşam taleplerine karşılık verebilmek, sorunlarını çözmek için çaba sarf etmekteyiz ve göreve geldiğimiz günden beri imkânlar dâhilinde öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaktayız. Yürütmüş olduğunuz faaliyetlerin bütün öğrencilerimizde rol model ve farkındalık oluşturması açısından çok önemli olduğunu sizlere hatırlatmak isterim. Sosyal farkındalığı artıracak tüm kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerde her zaman öğrencilerimize destek vermeye ve onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.