Üniversitemizde Fakülte Birincilerine YÖK’ten Kutlama Belgesi

03.11.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgelerini takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç başkanlığında gerçekleştirilen Senato Toplantısı öncesi fakültelerine birincilikle yerleşen Tıp Fakültesinden Yunus Emre Bakkal’a, Diş Hekimliği Fakültesinden Hazar Baha Karadeniz’e,  Eğitim Fakültesinden Soner Yüksel’e, Ziraat Fakültesinden Seher Aşçı’ya, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Ayşegül Güler’e, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinden Mustafa Serhat Kucum’a, İlahiyat Fakültesinden Abdullah Duman’a, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Muhammed Gökçe’ye kutlama belgeleri verildi.

Rektör Yarılgaç, “Üniversitemizi tercih ederek Fakültelerimize birincilikle yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu öğrencilerimizin Üniversitemizde alacakları eğitimle kendilerini hem teorik hem de pratik bilgilerle donatıp daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacaklarına inancım tamdır. Kendilerinin başarılarının daim olması milletimiz ve ülkemiz adına en büyük temennimizdir. Öğrencilerimize tavsiyemiz, yılmadan ve yorulmadan çalışarak başarma azmini kendilerine rehber edinmeleridir. ” dedi.