Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden "Yansımalar" Konseri

24.10.2017

Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi dönemin ilk etkinliğini “Yansımalar” konseri ile gerçekleştirdi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner ve Okutman Emre Erdoğan tarafından verilen “Yansımalar” konserinde ud ve kanun enstrümanlarıyla birçok makamda eser icra edildi. Konser programında Tanburi Ali Efendi’den suzudil peşrev, Cinuçen Tanrıkorur’dan şehnaz ve suzudil saz semaisinin yanı sıra pek çok bestekârın nihavend saz semaisi, nikriz peşrev, şehnaz medhal makamlarında besteledikleri eserler seslendirildi.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve MSSF Dekanı Prof. Sabri Yener, akademisyenler Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner ve Okutman Emre Erdoğan’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.