Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Baykal’dan Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

05.10.2017

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, KTÜ TEKNOKENT Temsilcisi Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Turhal Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Ordu’da yapılacak olan TEKNOKENT toplantısı vesilesiyle Ordu’ya geldiğini belirten KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, iki kurum arasındaki uzun geçmişe dayanan köklü bağlarının olduğunu ve yürütülen projelerle de iki Üniversitenin şehirlerinde ve bölgesinde öncü kuruluşlar olarak hizmet sunduklarını ifade etti.

Rektör Yarılgaç, “Bölgemizin en önemli ve köklü kurumlarından biri olan Karadeniz Teknik Üniversitesi, birçok konuda Ordu Üniversitesine de rehberlik etmektedir. İki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri, yürütülebilecek bilimsel çalışmalar ve projeler konularında fikir alışverişinde bulunduğumuz bu tür toplantılar başta bölgemiz ve ülke kalkınması adına önem arz etmektedir. TEKNOKENT toplantıları kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet ziyaretçimiz oldular. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinde ötürü teşekkür ediyor,  yürüttükleri akademik çalışmalarda başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.