Rektör Yarılgaç’tan DSİ 7. Bölge Müdürü Koçak’a Tebrik Ziyareti

16.08.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, görevine yeni atanan DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Bölgede yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler veren Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölgenin gelişimi için paydaşlarla görüş alışverişinde bulunmanın önemli olduğunu dile getirdi. Bölgenin tarımsal kullanımından içme suyuna, enerji üretiminden hayvan içme suyu göletlerine varıncaya kadar her alanda konunun görüşüldüğü ziyaretle ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Bölgemizdeki birçok kurumla birlikte Karadeniz’e yeni bir bakış açısı kazandırmak ve gelişim adına daha önemli adımlar atabilmek için uyumlu bir çalışma anlayışına sahip olmak ülkemiz adına faydalı olacaktır. Bu vesile ile DSİ 7. Bölge Müdürlüğüne atanan Sayın Nazmi Koçak’a yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.