Orduspor Yönetiminden ODÜ'ye Ziyaret

28.07.2017

Orduspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet,  Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Fikri Balta’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili Balta, “Ordusporun, 1979-1980 sezonu 19 Eylül 1979 tarihinde UEFA Kupası 1.Tur 1. maçında Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda oynadığı FC Banik Ostrava maçını izlemiştim ve o maçı hiç unutamıyorum, kulüp taraftarlarının da hafızalarında hala bu maçın büyük yeri olduğunun kanısındayım. Orduspor, arkasında büyük bir taraftar kitlesi olan kulüplerimizden biridir.” dedi. Ayrıca Ordusporun her zaman büyük bir takım olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Balta, “Ordu halkı, sportif başarı bağlamında büyük beklentileri olan bir şehir olma özelliği taşıyor. Sportif faaliyetler, bir şehrin gelişmesine ve tanınmasına büyük katkı sağlayan etkenlerin arasında yer almaktadır. Bizler Ordu Üniversitesi olarak bünyemizde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzla Orduspora ve Ordu’ya sportif anlamda katkı yapabilecek bütün çalışmalara katılmaya ve yön vermeye hazırız. Şehrimizin bu güzide kulübünün eski parlak günlerine dönmesinin hiç de zor olmadığını düşünüyorum.” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Orduspor Yönetim Kurulu Başkan Ali Yılmaz, “Bizler yeni yönetim kurulu olarak sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Ordu’nun her alanda özellikle de sportif anlamda gelişimine katkı sunma noktasında tüm kurumlarımızla sürekli istişare halinde olacağımızı bu bağlamada da Üniversitemizle her zaman işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmekteyiz.” şeklinde konuştu.