Rektör Yarılgaç ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Yeni Vali Seddar Yavuz’a Ziyaret

07.07.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Valiliği görevine yeni atanan Seddar Yavuz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 13.06.2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Ordu Valiliği görevine atanan Seddar Yavuz’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Kenan Demirel, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Sabri Yener, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sakal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hasan Sevgili tebrik ziyaretinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz, “Şehrimizin var olan potansiyelini ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesinden hareketle, katılımcı bir anlayışla yönetmek arzusu içindeyim. İstişareye önem verirken sonuç odaklı bir yönetim anlayışını da gerçekleştirmek için herkesten katkı bekliyorum. El ele vererek gönül birliği içerisinde, ilimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Rektör Yarılgaç, “Ordu Üniversitesi olarak bizler kısa sürede uzun vadeli ve kalıcı işleri öne alarak Türkiye'deki üniversiteler arasında önemli bir konuma gelmiş bulunmaktayız. Bu gelişimimizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesinde şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte hareket etmesi bize önemli bir katkı sağlamıştır. Pek çok kurumla birlikte şehre yeni bir bakış açısı kazandırmak ve gelişim adına daha önemli adımlar atabilmek için bu dinamiklerin uyumlu bir şekilde çalışması her kurum için faydalı olacaktır. Sayın Valimizin yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.