Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Yıl Sonu Sergisi Açıldı

07.06.2017

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mithat Akgün, Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Ordu Garnizon Komutanı Albay Sedat Sarıkaya'nın eşi Mukaddes Sarıkaya, öğretim elemanları ve davetliler katıldı.

El Sanatları ve Mimari Dekoratif Sanatlar Programları tarafından düzenlenen yıl sonu sergisinde yaklaşık 120 eser gösterime sunuldu. Sergide Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerinin kalem işi, oyma, guaj ve ahşap boyama eserleri yer alırken El Sanatları Programı öğrencilerinin tezhip, minyatür, ebru, guaj boyama, sulu boyama, dokuma, tel kırma, filografi gibi çalışmaları ziyaretçilerle buluşturuldu. Ayrıca bilinen eserlerin reprodüksiyon çalışmalarının da bulunduğu sergi 11 Haziran’a kadar ziyaretçilere açık olacak.