Üniversitemizde Gerçekleştirilen Öğrenci Şenlikleri Açık Hava Konseri ile Sona Erdi

26.05.2017

Üniversitemizde sosyal ve kültürel aktiviteler kapsamında düzenlenen Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen öğrenci şenliği gerçekleştirildi.

Gündüz ve akşam devam eden öğrenci şenliğinde öğrenci kulüpleri yıl boyunca hazırlıklarını sürdürdükleri çalışmalarını paylaşma fırsatı buldu. Bisiklet Kulübü, Tiyatro Kulübü, 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü, Sinema ve Düşünce Kulübü, El Sanatları Kulübü, Drama Kulübü ve Gıda Kulübü stant açarak ilgili kulüplerini tanıttı. Bununla birlikte Kritik Analitik Düşünme Kulübü tarafından bilek güreşi ve geleneksel Türk okçuluğu spor dalları tanıtılarak binlerce kişiye atış talimi yaptırıldı. Gün içerisinde şiir dinletisi, bisiklet sürme, ok atma gibi birçok aktivite ile devam eden öğrenci şenliğinde akşam saatlerinde Sahne Performansları kulübünün düzenlediği etkinlikle açık hava konseri verildi. Cumhuriyet Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen şenliğe öğrencilerin yoğun ilgisinin  yanı sıra akademik, idari personel ve davetliler katıldı.