10. Spor Şenlikleri Kapsamında Düzenlenen Futbol Turnuvası Sona Erdi

25.05.2017

10. Spor Şenlikleri kapsamında Üniversitemiz birimleri, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı halı saha turnuvası sona erdi. Birimler arasında yapılan müsabakalarda Rektörlük birimi, okullar arasında yapılan müsabakalarda ise Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu şampiyon oldu.

Cumhuriyet Yerleşkesi’nde düzenlenen kupa törenine Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen halı saha turnuvasında toplam 92 takım yer aldı ve müsabakalara yaklaşık bin 100 öğrenci ve 150 akademik personel katıldı. Müsabakalarda Ünye’den 17, Fatsa’dan 18,  Cumhuriyet Yerleşkesinden ise 57 takım yarıştı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu takımına şampiyonluk kupasını takdim eden Rektör V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, “Üniversitemiz personelinin ve gençlerimizin bu tarz etkinliklerde birbirini daha iyi tanıyacağının inancını taşımaktayız. Sporun her türlüsünün gençlerimizden başlayarak bütün ülkemizde birliktelik ruhunun pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Birimler arası müsabakalarda şampiyon olan Rektörlük takımına kupalarını takdim eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, “Üniversitemizde geleneksel olarak düzenlenen spor müsabakalarının personelimizin ve öğrencilerimizin sosyal ve sportif gelişimlerine büyük katkı sağladığı yadsınamaz bir gerçektir. Müsabakaların centilmen bir atmosfer içerisinde geçmesi için göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı sizlere teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.