ODÜ’den Uluslararası Sempozyum Desteği

28.04.2017

3. Uluslararası Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu (MESMAP) Ordu Üniversitesinin de sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın onur kurulu üyesi olduğu sempozyum 13-15 Nisan tarihleri arasında Girne'de düzenlendi. Sempozyuma yaklaşık 50 ülkeden tıbbi ve aromatik bitkiler konusunda çalışan eczacılık, tıp, ziraat, orman, çevre, gıda ve diğer mühendislik, su ürünleri, biyoloji, kimya, veterinerlik, beslenme ve diyetetik alanlarında uzman bilim insanları katıldı. 3. Uluslararası Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu’nda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara ve beraberindeki akademisyenler tıbbi ve aromatik bitkiler alanında yazmış oldukları bildirilerin sunumlarını gerçekleştirdiler.