Prof. Dr. Oktay Güvemli, Rektör Yarılgaç’ı Makamında Ziyaret Etti

27.03.2017

Muhasebe ve Finans Tarihi Araştırmacıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Güvemli ve Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Bahadır Baş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Fatsa’da gerçekleştireceği imza günü öncesi Prof. Dr. Oktay Güvemli, babası Fevzi Güvemli’nin 1912-1965 yılları arasındaki anılarının,  savaş günlerinin, savaş sonrası kurulan yeni Türkiye Cumhuriyeti ve insanların o dönemlerde yaşadığı zorlukların, hayat mücadelesinin, aynı tarihlerde Fatsa’da yaşayan insanların yaşayış biçimlerinin anlatıldığı “Doğu Karadeniz ve Ordu” kitabı ve genel yayın yönetmenliğini kendisinin yaptığı Muhasebe ve Finans Tarihi Araştırmaları Dergisi’nin Ocak sayısını Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a hediye etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Yarılgaç, kendisine hediye edilen kitaplardan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Oktay Güvemli’ye teşekkür etti.