ODÜ'de Bağlama Konseri

22.03.2017

Üniversitemiz Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Bağlama Topluluğu tarafından konser verildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programa Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif Kelebekli, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Türk Halk Müziği Anasanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Emre Şimşek tarafından düzenlenen, yöresel eserlerin yer aldığı konserde kadıoğlu zeybeği, boğma oyun havası, Elmaların Yongası, Sabahınan Esen Seher Yeli mi, Özlem, Döndün mü Benden Yüzün Dönesin, kızılhisar zeybeği, kaşık havası, Çaya Vardım, kırcaali köçekçe parçaları seslendirildi.

Konser Dekan V. Prof. Dr. Latif Kelebekli, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İrfan Karaduman, Prof. Sabri Yener, Yrd. Doç. Dr. Deniz Aydar’ın müzisyenlere teşekkür belgelerini takdim etmelerinin ardından sona erdi.