ODÜ’de Şan Konseri

07.03.2017

Üniversitemizde Sahne Performansları Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında şan konseri verildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Hilmi Yazıcı ve Öğr. Gör. Alev Nil Günay tarafından gerçekleştirilen konserde Türk ve Batı müziğinden eserler seslendirildi. Seslendirilen eserler arasında bozlak, An Die Musik, Uzun İnce Bir Yoldayım, Standchen, Sabahın Seherinde, Einsamkeit, In the Silent Night, Gefrorne Tranen ve Maskeler Aryası Aşk-ı Memnu Operası yer aldı.

Konser Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Müzik ve Sahne Sanatları Öğr. Gör. Timur Eşigül’ün Öğr. Gör. Dr. Hilmi Yazıcı ve Öğr. Gör. Alev Nil Günay’a teşekkür belgesi takdim etmelerinin ardından sona erdi.