Ordu Müftüsü Öztürk, Rektör Yarılgaç’ı Ziyaret Etti

09.02.2017

Ordu Müftülüğüne yeni atanan Mürsel Öztürk, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak İl Müftüsü iken 8 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararnamesi’yle Ordu İl Müftüsü olarak göreve başlayan Mürsel Öztürk’ü makamında kabul eden Rektör Yarılgaç, Müftü Öztürk’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Mürsel Öztürk, görev süresince güzel hizmetler vermek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirterek, ”Ordu’da birlik, beraberlik içerisinde önemli hizmetlere imza atacağımı ümit ediyorum.” dedi. Ordu Müftüsü Öztürk, kabulünden dolayı Rektör Yarılgaç’a teşekkür etti.