Rektör Yarılgaç'tan İstanbul Üniversitesi Rektörü Ak'a Ziyaret

19.01.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesinin yapılanması, akademik faaliyetleri ve bilimsel çalışmaları ile ilgili olarak Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak’ı bilgilendirdi. Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri, ne tür ortak bilimsel çalışmalar ve projeler yürütülebileceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı İstanbul Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak, ziyaretlerinden dolayı Rektör Yarılgaç’a teşekkür etti.