ODÜ'den Halep’e Yardım Kampanyası

30.12.2016

Ordu Üniversitesi öğrenci kulüpleri iş birliği ile Halep için yardım kampanyası başlatıldı.

13 Ocak’a kadar devam edecek olan “Suriye Yardım Bekliyor” kampanyası kapsamında Üniversitemiz öğrencileri Tıp Fakültesi Morfoloji binasında gelen kışlık kıyafet yardımlarını kabul ediyor. Kampanya ile ilgili Üniversitemizin ana kampüsü yanı sıra ilçelerdeki meslek yüksekokullarımız ve kampüs dışındaki tüm birimlerimizde toplama noktaları oluşturuldu. Yardım için gelen kıyafetler bu noktalarda toplanmaya devam ediyor.

“Suriye Yardım Bekliyor” kampanyası ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Duyarlı öğrencilerimiz tarafından Üniversite yönetimine sunulan bir teklif üzerine Halep için bir yardım kampanyası başlattık. Bilindiği üzere Suriye’de insanlar ateş çemberi içinde kalmış durumdalar. Gençlerimiz bu konuda çok hassas davranarak yardımsever bir tavır gösterdiler. Bu kampanya ile Halep’te yardıma ihtiyaç duyan insanlara yönelik giyecekler yardım bölgesine gönderilmek için her birimimizde toplanıyor. Öğrencilerimize bu konudaki hassasiyetlerinden ötürü takdirlerimi sunarak teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Ordu halkını öğrencilerimizin Tıp Fakültesi Morfoloji binasında düzenledikleri bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum.” dedi.