Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Ülkemizin istikbal ve istiklalini çok yakından ilgilendiren gelişmelerin yaşandığı, her fırsatta milletimizin huzur ve refahının hedef alındığı, meşakkatli süreçlerin milli birlik ruhuyla atlatıldığı bir yılı geride bırakmaktayız. Aziz milletimiz, her zorluğa nasıl göğüs gerileceğini yıl içerisinde yaşanan her elim vakada bütün dünyaya göstermiştir.

Tüm dünyayı etkileyen Orta Doğu coğrafyasında meydana gelen siyasi olaylar, komşu ülkelerden ülkemize, bütün dünyaya yayılan, her duyarlı insanı ziyadesiyle müteessir eden göç dalgası ve bütün bu olayların meydana getirdiği açmazlar umuyoruz ki yeni yılda insanlığın lehine olacak şekilde çözüme kavuşturulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni eder; akademik, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve desteklerini her daim yanımızda hissettiğimiz Ordulu hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.