Ordu Üniversitesinden Kent Konseyine Ziyaret

29.12.2016

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ve Ordu Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Kent Konseyini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, kısa bir süre önce Ordu Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Rektör Yarılgaç’ı konseyin yapılanması ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Rektör Yarılgaç, “Kent Konseyi, insanların yaşayışları ile beraber dönüşümü de gerçekleştirecek olan kişilerden oluşan önemli bir yapıdır. Bu yapının yaptığı çalışmalarla şehir merkezimiz ile ilçelerimize önemli katkılar sağlayacağına ve ilimizde iz bırakacağına inanıyoruz. Şehirlerimizin her yönü ile gelişmesinde, bir şehir kültürünün oluşmasında sizlerin önemli bir görevinin olduğunu belirtmek isterim. Şehrimizin gelişmesinde en büyük etken Büyükşehir Belediyesidir. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinin önüne konacak olan projeler yeterli, düzgün, ses getirebilecek doğru projeler olursa destek alabileceğinize inanıyorum.  Ordu ili özelinde şehir merkezi ve 18 ilçemiz ile birlikte büyük bir hinterlant. Güzel insanlardan oluşmuş akademik bir yapıya sahip Kent Konseyinin bu alanla ilgili düşünceleri olacaktır. Kent Konseyinin bu yapısıyla iz bırakacak işler yapabileceği, ilimize büyük katkılarının olacağına inanıyoruz. Konsey Başkanı'na hem hayırlı olsun diyor hem de başarılar diliyoruz.” dedi.