İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

Rektör Yarılgaç “Aralıklar” Sergisini Ziyaret Etti

29.12.2016

Rektör Yarılgaç, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’in “Aralıklar” sergisini ziyaret etti.

Ordu Umut Verdi Sanat Merkezi Taşbaşı Galeri’deki sergiyi Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Kent Konseyi Başkanı, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ziyaret etti. Rektör Yarılgaç, “Bütün Yönetim Kurulu üyelerimizle katılımını gerçekleştirdiğimiz Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’ın “Aralıklar” sergisini ziyaret için burada bulunmaktayız. Ordu Üniversitesi olarak bu tür faaliyetleri, sergileri çok önemsiyoruz. Bu çalışmalar, hem üniversite öğrencisine hem de insanlığa katkı sağlayan eserlerdir. Bu tür eserlerin ortaya çıkmasının uzun zaman ve emek gerektirdiğini biliyoruz. Bu tür çalışmalara olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Güzel sanatlar Fakültemizin birçok bölümünde bu tür çalışmalar öğrenciler tarafından yapılmaya başlandı. Gün gelecek bu tür eserlerin salonlara sergi alanlarına sığmadığı zamanları göreceğiz. Bu tür sanatsal faaliyetlere öncülük eden Güzel Sanatlar Fakültesi bir anlamda Üniversitemizin, kente ve dünyaya açılan bir penceresi. Bu bağlamda Fakültemizin bu tür etkinlikleri ile dış dünya ve sanatseverlerle daha güçlü bir bağ kuracağına inanıyoruz. Bu vesile ile Nihat Bey’i tebrik ediyor ve takdirlerimizi sunuyoruz.” dedi.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00