E-Posta İletişim Telefon Rehberi Önemli Linkler BİDB Servis

ODÜ’lü Aşçı Adaylarına Dünya Mutfağında Yeni Trendler Tanıtıldı

26.12.2016

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından “Dünya Mutfaklarında Yeni Trendler” konulu seminer ve mutfak uygulamaları programı gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda ve Aşçılık Uygulama Mutfağında gerçekleştirilen programa Rektör Yrd. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Kulaç, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen, Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez IŞIK ve Ekol Food Culinary Chef Ahmet Bilal Güner, Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programda Ekol Food Pazarlama ve Satış Müdürü Bahar Gülbeyaz dünya mutfaklarında kullanılan ürünler, Ekol Food Culinary Chef Barış Sönmez Işık ve Ekol Food Culinary Chef  Ahmet Bilal Güner aşçılık ve aşçılık eğitimi, Bodrum Hilton Otel Mutfak Şefi Bülent Bilge Özen dünya gastronomisinde yeni trendler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Seminer sonrası öğrencilere uygulama mutfağında katılımcı şefler tarafından İtalyan, Meksika ve uzakdoğu mutfağından örnekler yaptırılarak program sona erdi.

         

        

ODÜ Basın



T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Altınordu / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı