İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

Rektör Yarılgaç Ordu Barosunu Ziyaret Etti

05.12.2016

Rektör Yarılgaç, Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, yeni dönemde Ordu Barosu Başkanlığına seçilen Av. Haluk Murat Poyraz’ı makamında ziyaret etti. Baro Başkanı Poyraz’a görevinde başarılar dileyen Rektör Yarılgaç, kurumlar arasında iyi bir işbirliğinin bulunduğunu ve bu işbirliğinin gerek üniversitelerin, gerekse şehrin başarıları için önemli bir alt yapı oluşturduğunu söyledi.

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, Ordu Üniversitesinin şehir için çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirterek Rektör Yarılgaç’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00