ODÜ’de Fakülte Birincilerine YÖK’ten Kutlama Belgesi

30.11.2016

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama belgelerini takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç başkanlığında gerçekleştirilen Senato Toplantısı öncesi fakültelerine birincilikle yerleşen Tıp Fakültesinden Mertcan Aydın’a, Eğitim Fakültesinden Şeydanur Yılmaz’a, Güzel Sanatlar Fakültesinden Ekim Sezer Yüksel’e,  Fen Edebiyat Fakültesinden Açelya Yılmaz’a, Ziraat Fakültesinden Ebru Civelek’e, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Mürselcan Kabakcı'ya, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinden Muhammet Öztemir’e kutlama belgeleri verildi.

Rektör Yarılgaç, “ Üniversitemizi tercih ederek Fakültelerimize birincilikle yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah kendileri Üniversitemizde alacakları eğitimle daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacaklar. Kendilerinin başarılarının daim olması milletimiz ve ülkemiz adına en büyük temennimizdir. Öğrencilerimize tavsiyemiz, çalışmaktan asla vazgeçmemeleri ve başarma azmini kendilerine rehber edinmeleridir. ” dedi.