Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanı Adem Yılmaz Rektör Yarılgaç’ı Ziyaret Etti

21.10.2016

Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanı Adem Yılmaz ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Türk Hava Yollarının havacılık sektörüne katkıları ve sektördeki yeri üzerine konuşuldu. Türk Hava Yollarının son yıllarda daha çok ivme kazandığını söyleyen Adem Yılmaz, başarılarının bütün çalışanlarına ait olduğunu bunun da bir ekip çalışması olduğunu belirtti.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizde bu tür kariyer konulu konferansların devam edeceğini ifade etti. Yarılgaç “Türk Hava Yolları bizim yüz akımız, bu kurumun sektörde uzun soluklu bir geçmişe sahip olduğunu biliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerimizde görüyoruz ki Türk Hava Yolları müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Köklü bir geçmişe sahip olan Türk Hava Yollarının deneyimlerini sizlerin vasıtasıyla öğrencilerimize aktarmak bizi memnun ediyor. Amacımız öğrencilerimizi iş hayatına sadece teorik bilgilerle donatarak hazırlamak değil. Bu tür etkinliklerde onları kariyer sahibi insanlarla buluşturarak gelişimlerine katkı sağlamaya devam etmektir” şeklinde konuştu.

Adem Yılmaz ziyaretin ardından Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sosyal Farkındalık Kulübü tarafından düzenlenen ‘İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları’ konulu konferans verdi.