Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğrencileri Yemekte Buluştu

14.10.2016

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi yeni dönem öğrencileri Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü tarafından organize edilen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

ODÜ Uygulama Restoran’ında düzenlenen yemeğe Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Kaya, Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Tıp Öğrencileri Birliği Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nilay Taş ve Tıp Fakültesi akademisyenleri ve tıp fakültesi öğrencileri katıldı.

Dönem içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra konuşma yapan Kulüp danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nilay Taş, “Kulüp olarak sizlerle güzel faaliyetler gerçekleştireceğimize eminim. Hepiniz bizim emanetimizsiniz. Kulüp etkinlikleri dışındaki sorularınız ve isteklerinizle de yakından ilgileneceğimden şüpheniz olmasın. Hepiniz ayrı ayrı çok kıymetlisiniz. Güzel bir eğitim öğretim hayatı geçirmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencileri bu güzel ve başarılı organizasyon için tebrik eden Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, ”Aramıza yeni katılan değerli öğrenciler siz hekimlik mesleğine ilk adımı atmış bulunmaktasınız. Fakülteye kayıt yaptırdığınız süre zarfından mezun olup Hipokrat yeminini edinceye kadar inşallah hep beraber hem eğitim açısından hem faaliyetler açısından güzel bir 6 yıl geçirirsiniz. Hekimlik çok özel çok farklı bir meslektir. Her zaman her koşulda din, dil, ırk ayrımı yapmadan hastalarınıza ve meslektaşlarınıza gereken ilgi ve alakayı göstermeniz önemlidir. Hekimlikte birlikte hareket etmek bilgi paylaşımında bulunmak sizleri başarıya taşıyacak yolun anahtarıdır. Umarım sizler de güzel başarılı bir hayata imza atarsınız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” şeklinde konuştu.