Ordu Üniversitesinde Aşure Dağıtıldı

13.10.2016

Muharrem ayı dolayısı ile Ordu Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerine aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığınca yemekhanelerde gerçekleştirilen aşure dağıtımı ve lezzeti aşurenin tadına bakanlardan tam not aldı. Aşure dağıtımından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, “Bize bu ikramı yapan Üniversitemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Muharrem ayının ülkemize güzellikler getirmesini diliyoruz. Bu mübarek günlerde de ülkemizdeki üzücü olayların son bulmasını temenni ederek Muharrem ayının tüm milletimiz adına sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesini istiyoruz.” dileklerinde bulundu.