Rektör Yarılgaç’a Baro Başkanı Av. İlhan Kurt ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’den Ziyaret

30.09.2016

Ordu Baro Başkanı Av. İlhan Kurt ve Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı ziyaret etti.

2014 yılında görevine başlayan ve yeni dönemde Ordu Barosuna hizmet etmek isteyen meslektaşlarına fırsat tanımak için aday olmayacağını beyan eden Baro Başkanı Avukat İlhan Kurt, Ordu Barosu için hizmet etmekten daima mutlu olduğunu bu onuru kendisine yaşatan meslektaşlarına minnet ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığından Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Çiçekli de iade-i ziyarette bulunmak için Rektör Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti. Son günlerde ülke olarak zor günlerden geçildiğinin konuşulduğu görüşmede, yaşanan bu zor dönemlerin birlik ve beraberlik duygularıyla en kısa sürede geride bırakılması temenni edildi.

Yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yarılgaç, Baro Başkanı Av. İlhan Kurt ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.