ODÜ’de Pedagojik Formasyon

23.03.2016

Üniversitemizin Eğitim Fakültesi, 2016-2017 akademik yılı güz döneminde pedagojik formasyon vermeye devam ediyor.

Eğitim Fakültesi yetkilileri tarafından formasyon eğitimi başvurusu ile ilgili olarak şu açıklamalara yer verildi. “Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen yapılacak başvurular ön kayıt dilekçesi ile alınacak. Pedagojik formasyon almak isteyenler, ön kayıt dilekçesine web sayfamızdan ulaşabilir. Ön kayıt sırasında mezun durumunda olan adaylar, transkriptlerinin onaylı bir nüshasını; mezun olma durumunda olan adaylar, yükseköğrenim gördükleri kurumun öğrenci işlerinden ilk üç yılın not ortalamalarını gösteren onaylı transkript belgelerini ibraz etmek durumundadırlar.”

3 Ekim’de başlayıp 6 Ekim’de sona erecek olan başvurularda kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları, 10 Ekim-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 600 öğrenci ile sınırlı olan pedagojik formasyon eğitimi kontenjanının %25’i mezun durumundaki adaylara ayrıldı. Konu ile ilgili detayların Ordu Üniversitesi web sayfasının “duyurular” kısmında yer aldığı bildirildi.