Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

20.09.2016

2016-2017 eğitim-öğretim döneminde Ordu Üniversitesine başarılar dilemek amacıyla Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, Sagra-Meydan Dolmuş Durağı Başkanı Ahmet Kadir Tekin ve Şahin Ongun; Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerin ulaşımla ilgili yaşadığı sorunlar değerlendirildi. Çevre yolunun tamamlanmasıyla beraber şehir trafiğinin daha da rahatlayacağını, öğrencilerin zaman kaybı yaşamadan kampüs alanına ulaştırılacağını belirten Başkan Işık, “Ordu Üniversitesi, Ordumuzun çok önemli bir değeri. Üniversitemize Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınması bizim çok önemsediğimiz bir husus. Tek bir öğrencimizin bile herhangi bir mağduriyet yaşamadan ulaşımdan en iyi şekilde faydalanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

19 Eylül’den itibaren yeni dönemin başladığını ifade eden Rektör Yarılgaç, “2016-2017 eğitim-öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun. Geçen dönemlerden öğrencilerimizin bize ilettiği ulaşımla ilgili sorunların çözümü konusunda hepimize düşen görevler var. Üniversite yönetimi olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımıza bu sorunların çözümü konusunda yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Üniversiteye gelen öğrenciler hepimizin evlatları. Bizler onların daha iyi bir eğitim hayatı geçirmeleri adına elimizden geleni yapmalıyız. Sadece ulaşımda değil barınma, yeme-içme, sağlık, sosyal hayat gibi öğrencilerin şehirle bütünleştiği konularda tüm Orduluların öğrencilerimize yardımcı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık ve beraberindeki heyetin Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a çiçek sunmasıyla sona erdi.