ODÜ'de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

11.07.2016

Ordu Üniversitesinin akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı sonrası düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi Morfoloji Binası fuaye salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine; Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Ş. Metin Kara,  Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Genel Sekreter Öğr. Gör. Harun Çam’ın yanı sıra akademisyenler ve idari personeller katıldı. Yapılan bayramlaşma törenin ardından yemek ikramında bulunuldu.

Bayramlarda birlik ve dayanışmanın daha da önemli olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Gönüllerimizin bir olmasını sağlayan bu güzel günlerin bizi bir araya getiren bu birleştirici yönünü bir kez daha anımsatmak istiyorum. Mutluluğumuzu katlayan ve aramızdaki dayanışmayı tesis eden bu güzel bayramlar, beraber hareket ettiğimiz sürece bize her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi göstermektedir. Hepinizin bildiği üzere ülke olarak hassas bir dönemden geçiyoruz. Ordu Üniversitesi olarak hiçbir söylentiye mahal vermeden yaptığımız işe odaklanarak bilim dünyasına katkı sağlamaya devam etmeliyiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor Üniversite yönetimi adına çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.