Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni

11.07.2016

Ordu Üniversitesi'nin akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Cumhuriyet Yerleşkesi Rektörlük Binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine; Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Fikri Balta Prof. Dr. Tevfik Noyan ve Genel Sekreter Metin Karakuş'un yanı sıra akademisyenler ve idari personeller katıldı.

Bayramlardaki manevi atmosferin birlik ve dayanışmayı daha da artırdığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ordu’daki sel felaketi ve Giresun’da yaşanan helikopter kazası nedeniyle bu bayramın buruk geçtiğini ifade ederek konuşmasına başladı. Yarılgaç, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberlik anlayışı devam ettiği sürece bize hiçbir şey olmayacaktır. Bizim şu şiarda olmamız gerekiyor, kendi işimizi iyi yapacağız, helalinden kazanacağız, sadece kendi işimize yöneleceğiz bundan sonraki faaliyetlerimiz bunun üzerine yoğunlaşacak. Kendi işimize yoğunlaşırsak çok ciddi mesafeler kat ederiz. Siz akademisyen ve idari personelimizden temennimiz budur. Üniversitemizin çağdaş bir vizyonla gelişimine katkı sunan ve tercih edilebilir bir marka olması için fedakârlık örneği gösteren tüm personellerimizin bayramını yürekten kutluyor; ülkemiz için barış, huzur ve aydınlık yarınlar temenni ediyorum." şeklinde konuştu.