ÜNYE Kent Konseyi Rektör Yarılgaç’ı Ziyaret Etti

01.07.2016

Ünye Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın ve beraberindeki heyet Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret ederek, Ünye Yazkonağı Mahallesinde yapılması düşünülen mini kampüs alanı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette Ünye AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Kent Konseyi Üyeleri ve sivil toplum kuruşu temsilcileri Yalın’a eşlik etti.

Ünye Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın, “Konsey olarak Ünye’nin bütün konularında hassasiyetle duruyoruz. Ünye’nin istediği ve yapılabilirliği olan tüm projelerin oluşturulmasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizden geldiği kadar üst düzey bir kentli yaşamı hazırlamaya çalışıyoruz. Ama bunları tek başımıza yapamayız. Siyasetçilerimizin, Belediyemizin, Üniversitemizin arkamızda olması gerekir. Böylece Kentimizi adım adım ileriye taşıyacağız. Ünyeliler, ODÜ Ünye Kampüsünü çok istiyor.” dedi.

Daha önce bu konuyla ilgili gerekli temaslarda bulunduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “ Kent Konseyi, kentin çok daha üstünde olması gereken, kentin bütün dertleri ile dertlenen, insanların yaşayışları ile beraber dönüşümü de gerçekleştirecek olan kişilerdir. Bu vesile ile şehirlerimizin her yönü ile gelişmesinde, bir şehir kültürünün oluşmasında sizlerin önemli bir görevinin olduğunu belirtmek isterim. Bugüne kadar yaptığınız işlerin ve unvanlarınızın getirdiği tecrübe ve birikimlerle hem bulunduğunuz Ünye ilçesine hem de toplumumuza çok önemli katkılarda bulunacağınıza inanıyorum. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyor, Ordu Üniversitesi olarak her türlü katkıya ve birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu tekrar ifade ediyorum.” dedi.