Ordu Üniversitesi Akademik ve İdari Kadrosu İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

08.06.2016

Ordu Üniversitesi akademik ve idari personeli, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç tarafından verilen iftar programında İktisadi İşletme Turizm Uygulama Restoranı’nda bir araya geldi.

Ramazan ayının birinci ve ikinci gününde, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Genel Sekreter Metin Karakuş, ODÜ’lü akademik ve idari personeller katıldı.

Masaları tek tek gezerek akademisyen ve idari personellerin Ramazan ayını kutlayan Rektör Yarılgaç, Ramazan ayının toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir ay olduğunu belirterek şunları dile getirdi: "Birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yüksek mertebeye ulaştığı Ramazan ayında sizlerle aynı masa etrafında bu maneviyat ortamını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yardımlaşmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin hakim olduğu bu manevi ay dolayısı ile iftar davetimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor ve aileleriniz ile birlikte huzurlu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum."

Katılımın yoğun olduğu programda ilahiler ve müzikler eşliğinde iftar yapıldı.