MEB Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve Beraberindeki Heyet Rektör Yarılgaç’ı Ziyaret Etti

31.05.2016

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Prof. Dr. Bilgili’ye Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş ve beraberindeki heyet eşlik etti.

MEB Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Bilgili, 10. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ordu Üniversitesindeki gelişimi ve değişimi yakından takip ettiğini ve Ordu Üniversitesinin Ordu için önemli bir değer olduğunu vurguladı. Ayrıca donanımlı ve kaliteli akademik kadrosu tarafından verilen eğitimlerle Ordu Üniversitesinden mezun olan öğrencilerin meslek hayatlarında yere daha sağlam adımlarla basacaklarını belirtti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “10 yılda büyük bir yol kat eden Üniversitemiz gerek ülkemiz gerekse bölgemizin kalkınmasında önemli bir rol oynamıştır. Kuruluşundan bu yana aynı istikrar ve heyecanla Üniversitemizi hep bir adım daha ileriye götürmekte kararlıyız. Yurtiçi ve yurtdışında üniversiteler arasında ileriye dönük yapılan projeler, eğitim programları ve işbirlikleriyle bu adımların daha da hızlanacağı kanaatindeyim. Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaret dolayısıyla sizlere şahsım ve Ordu Üniversitesi adına teşekkürlerimi sunarım." dedi.