ODÜ’lü Gençler Gençlik Şöleni’nde Buluştu

09.05.2016

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü'nün (21 GMK) geleneksel olarak düzenlediği "Gençlik Şöleni" etkinliği, ODÜ'lü öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Final sınavları öncesinde öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, birlik ve beraberliklerini sağlamak amacıyla düzenlenen Gençlik Şöleni, ODÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda, öğrenciler dışında Ordu halkının da büyük katılımıyla gerçekleşti.

Kulübün Akademik Danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit Akdağ'ın yaptığı ve birçok alanda farklı gösterilerin izleyicilerle buluştuğu "Gençlik Şöleni"nde Anadolu rock, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, Karadeniz müzikleri tulum, kemençe, klavye ve gitar eşliğinde seslendirildi. Şarkıların yanı sıra 21 GMK liseli münazırlar tarafından tiyatro gösterisi yapıldı.

Devam eden şölende kum sanatı icra eden öğrencilerin merak uyandıran gösterisi ilgiyle izlendi. Karaoke, kelime avı gibi birçok yarışma ile izleyenler de sahneye çıkarak yeteneklerini gösterme fırsatı buldu. Şölen yapılan renkli etkinliklerin ardından son buldu.