ODÜ’de Kutlu Doğum Haftası Anma Programı Düzenlendi

13.04.2016

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından Kutlu Doğum Haftası Anma Programı çerçevesinde “Sen Hala 40 Yaşındasın” konulu etkinlik düzenlendi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen programa ODÜ’lü akademik ve idari personeller ile çok sayıda öğrenci katıldı. Hz. Muhammed’in doğum günü olarak kabul edilen 20 Nisanı içine alan hafta olan Kutlu Doğum Haftası kapsamında yapılan etkinlikte, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler verildi.

ODÜ’lü öğrenciler ilahi ve şiirlerle Hz. Muhammed’e sevgilerini ve bağlılıklarını dile getirdiler. Program da El Sanatları Kulübü öğrencileri tarafından yapılan ebru sanatı ve kum sanatı uygulaması salondan büyük beğeni topladı.

Program, yazar Hüseyin Okur’un “Esma-i Nebi” adlı kitabının öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılması ile son buldu.