Yazar-Şair Kasım Alper Özdemir ODÜ’de

31.03.2016

Ordu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Öğrenci Konseyinin birlikte hazırladığı şiir dinletisi ve söyleşi programına ünlü Yazar-Şair Kasım Alper Özdemir konuk oldu.

Kütüphane Haftası kapsamında devam eden etkinliklerin bir yenisi de şiir dinletisi ve söyleşi programı oldu. Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinliğe Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ali Aygün, akademik ve idari personel ile ODÜ’lü öğrenciler katıldı.

Birbirinden değerli şairlerin şiirlerini seslendiren Özdemir, kendisinin kaleme aldığı şiirlerden de okumalar yaptı. Mevlana Celaleddin Rumi’nin “Etme” adlı şiirini okurken üniversite öğrencisi olan bir semazen de kendisine eşlik etti. Şiir aralarında öğrencilerle sohbet eden Özdemir, şiir okumayı seven ve şiire ilgisi olan öğrencileri sahneye davet ederek onlardan şiir okumasını istedi.

Dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan Kasım Alper Özdemir’e teşekkür belgesi ve çiçek takdimini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara yaptı. Program, Özdemir’in “Aşk Yüreğinde Saklı” adlı şiir kitabını imzalamasıyla sona erdi.