Üniversitemizin 10. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

23.03.2016

Ordu Üniversitesi "10. Kuruluş Yıl Dönümü" etkinliklerinin ikinci gününde Güzel Sanatlar Fakültesi ve Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği (OFSAD) tarafından fotoğraf gösterisi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri Balta, Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı.

Dünyanın dört bir yanından çekilen fotoğrafların yer aldığı fotoğraf gösterimine ilgi oldukça yoğundu. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “İçimizdeki ışığın hayata yansıyan dünyası ile beraberce hayatı hissetmeye, keyfini çıkarmaya ve yalnızca sanatın gerçek değerini değil değerli sanatçılarımızla birlikte sanatın evrensel boyutunu ve görselliğini beraberce paylaşmak için bir aradayız. Yaşamımıza yön veren, yetenekleriyle sınırlarını zorlayan, kalitenin sanatla özdeşleşen ruhunu hissettiren eserleriyle, 10. kuruluş yıl dönümünde böylesine güzel ve anlamlı bir fotoğraf gösterisi hazırlayan Güzel Sanatlar Fakültemize ve Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneğine şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Posta Pulu Basıldı

Üniversitemizin 10. kuruluş yıl dönümüne özel PTT Başmüdürlüğü tarafından “Ordu Üniversitesi 10. Yıl Posta Pulu" basımı gerçekleştirildi.

Tasarımını, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aytaç Özmutlu’nun yaptığı posta pulu,  Cumhuriyet Yerleşkesi fotoğraflı ve ODÜ 10. yıl logolu olarak iki farklı şekilde basıldı. Ordu Üniversitesi bundan sonra posta gönderimi sırasında kendi posta pulunu kullanacak.