ODÜ Personeline Microsoft Eğitimi

03.03.2016

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda idari personellerine yönelik “Microsoft Eğitim Çözümleri Tanıtım Etkinliği” konulu eğitim düzenlendi.

Sunumunu Microsoft Danışmanı İsmet Benli’nin yaptığı eğitime Genel Sekreter Yardımcısı ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Muhittin Aksu, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ali Aygün, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı İbrahim Çalış, Fakülte Sekreterleri ve çok sayıda idari personel katıldı.

Gündeme ilişkin yeni teknoloji gelişmelerden bahsederek sunumuna başlayan İsmet Benli; 21. yüzyılın eğitimde ihtiyaç duyulan beceriler, teknolojinin eğitimde kullanılması, Microsoft’un eğitim çözümleri ve teknoloji okuryazarlığı başlıkları altında eğitim maddelerini sıraladı. Benli, “Teknolojinin ilerlemesi, yenilikçi ve sürdürülebilir eğitim yöntemlerinin geliştirilmesini sağlıyor. Günümüz eğitim yöntemlerinde, kullanıcılar artık zaman ve mekandan bağımsız olarak iletişim kurmaya, öğrenmeye, paylaşıma ve işbirliğine ihtiyaç duymakta. Microsoft olarak geliştirdiğimiz yeni teknolojilerle üniversite personelinin ve öğrencilerinin ihtiyaç duydukları hizmetlere sahip olmalarını sağlıyoruz. Bunu yaparken ise kişisel bilgilerinizin gizliliğine ve güvenliğine en üst düzeyde önem gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Eğitim, Microsoft Danışmanı İsmet Benli’nin katılımcıların sordukları soruları cevaplandırmasıyla sona erdi. Katılımcılar, "Microsoft Ofis Eğitimi" katılım belgesi almaya hak kazandı.