Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Dünya ve ülkemiz açısından birçok önemli gelişmenin yaşandığı;  acıları olduğu kadar sevinçlerini de içinde barındıran bir yılı daha geride bırakıyoruz. Barış ve kardeşlik içerisinde umudun, iyimserliğin hakim olduğu yeni bir yıla girmek hepimizin ortak temennisidir.

Her yeni yıl önümüze çıkan problemleri aşma, sorunları çözme, müreffeh yarınlara ulaşma noktasında inançlarımızı güçlendirir ve yeni umutları beraberinde getirir. Daha güzel bir gelecek için dünün muhasebesi ve mukayesesini iyi yapılmalı yeni başlangıç ve değişimler için yeni yılla birlikte gelen fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Değerli akademik, idari personel ve öğrencilerimiz ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha güçlü yarınlar inşa edebileceğimize inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni eder akademik, idari personel ve öğrencilerimizin, tüm Ordu halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

Prof. Dr. Tarık Yarılgaç