ODÜ Erkek Hentbol Takımımızdan Şampiyonluk Gururu

27.12.2015

Ordu Üniversitesi Hentbol Takımı 22-26 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen "Üniversitelerarası 2.Lig Hentbol Müsabakası”ndan şampiyonluk kupası ile döndü.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’na bağlı ÜNİLİG tarafından 12 üniversitenin katılımı ile düzenlenen “Türkiye Üniversitelerarası 2. Lig Hentbol Müsabakası”nda üniversitemizi başarıyla temsil eden ODÜ Erkek Hentbol takımı yapılan müsabakalar sonucu, Türkiye şampiyonluğunu ilan ederek üniversitemizi gururlandırdı.

Antalya Kaya Belek Otel’de düzenlenen ve 5 gün süren müsabakalarda, üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı; grup maçlarında Adıyaman Üniversitesini 28-20, Siirt Üniversitesini 30-29, Nevşehir Üniversitesini 27-22’lik skorla, yarı final maçında Erzincan Üniversitesini 25-22’lik skorla ve final maçında ise Batman Üniversitesini 25-22’lik skorla mağlup edip şampiyonlukla 1. Lig’e yükseldi.

Fair play çerçevesinde oynanan ve oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda üstün başarı elde eden Erkek Hentbol Takımımızın yanı sıra ODÜ Bayan Hentbol Takımı ve ODÜ Bay – Bayan Voleybol Takımı aldığı skorlarla 2. ligden 1. lige yükselmeye hak kazandı.