Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’tan Fen Edebiyat Fakültesi’ne Ziyaret.

20.11.2015

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ Fen Edebiyat Fakültesi'nin gelişimi ve son durumu hakkında bilgi almak üzere fakülteyi ziyaret ederek, Dekan Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba ÖZBUCAK ve Doç. Dr. Necip Fazıl DURU ile bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN,  Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’a fakültenin mevcut durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında fakülte kütüphanesi ile konferans salonlarını inceleyerek Fen Edebiyat Fakültesi Kütüphanesinde bulunan öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ, öğrencilerin istek ve görüşlerini dinleyerek hedeflerinin  öğrencilere modern bir eğitim-öğretim hizmeti sunmak olduğunu ifade etti.

Fakültenin gelişiminden ve akademisyenlerin bilimsel çalışmalarından memnun olduklarını belirten Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; "Fen Edebiyat Fakültesi bizim ilk fakültelerimizden biridir. Dolayısıyla fakültenin hızla değişip büyümesine tanık olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz birçok proje yürüterek bu projeleri hayata geçiriyor. Bizde üniversite yönetimi olarak onlara elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.