Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ’tan Avrupa Şampiyonu Tuğba YAYLA ‘ya Ödül

12.10.2015

“Gençler Avrupa Judo Şampiyonası”nda Avrupa Üçüncülüğünü elde ederek ülkemizi başarı ile temsil eden üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Tuğba YAYLA’yı, Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ makamında kabul ederek tebriklerini iletti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik NOYAN’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Avusturya’nın Oberwart kentinde 41 Ülkeden 396 sporcunun katılımıyla düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonasında, bronz madalya kazanan öğrencimiz Tuğba YAYLA’ ya tablet bilgisayar hediye edildi.

Ferdi olarak kazanılan uluslararası galibiyetin Ordu Üniversitesinin adıyla birlikte anılmasından mutluluk duyduklarını, bu başarının diğer öğrencilerimize örnek teşkil edeceğini, öğrencimizin sporcu olarak yakaladığı gurur verici tabloyu eğitim hayatında da sürdürmesi gerektiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; öğrencilerimizin hem spor hem de eğitim faaliyetlerini uyum içerisinde yürüttükleri takdirde, topluma yararlı bireyler olabileceklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ ayrıca bu başarıda emeği geçen antrenörlere de teşekkürlerini ileterek, 23-27 Ekim 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri Abudabi’de gerçekleştirilecek olan “Gençler Ferdi ve Takım Dünya Şampiyonası”nda öğrencimiz Tuğba YAYLA’ya başarılar diledi.