Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi Projelerinde İhale Aşamasına Gelindi.

05.10.2015

Üniversitemiz Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi yapım maliyetlerini üstlenen Onur Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden İhsan ÇETİNCEVİZ ve Onur ÇETİNCEVİZ, Rektörümüz Prof Dr. Tarık YARILGAÇ’ı makamında ziyaret ettiler. Görüşmelere Genel Sekreter Metin KARAKUŞ ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep ARSLAN da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; projelerin mevcut durumu, projelerde hangi aşamalara gelindiği ve ilerideki dönemlerde nasıl bir yol izleneceği hakkında İhsan ÇETİNCEVİZ, Onur ÇETİNCEVİZ ve Mimar Zafer RENÇBER’e bilgiler verdi. Ziyaretin ardından üniversitemiz yerleşke alanı içerisinde yapımına başlanılacak inşaatların fiziki alanlarında incelemelerde bulunuldu.

Her İki Binanın Mimari Maket Çalışmaları Tamamlandı

Yaklaşık 5047 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen ODÜ Merkezi Kütüphane ile 1450 m2 kapalı alana sahip olması düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin kısa bir süre önce maket çalışmaları tamamlanmış,  Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından ihale süreci başlatılmıştır. Projelerin ihale işlemlerinin sonuçlanmasının ardından 2016 yılı içerisinde binaların üniversitemize kazandırılması öngörülmektedir.

Çetinceviz Ailesi’nden Üniversiteye Yardımlar Devam Edecek

Ulusal ve Uluslararası İnşaat sektöründe saygın firmaları arasında yer alan Onur Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. sahiplerinden İhsan ÇETİNCEVİZ, Onur ÇETİNCEVİZ, üniversitemize yaptıkları desteklerin devam edeceğine dair açıklamalarda bulundu.

Üniversitelere yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğunu her fırsatta dile getiren Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ; daha donanımlı ve modern bir binada kütüphane hizmetinden yararlanılmasında ve öncelikli olarak akademik ve idari personelin belirli yaş guruplarındaki çocuklarının eğitim ihtiyaçlarının giderilmesinde desteklerini esirgemeyen Çetinceviz Ailesi’ne teşekkürlerini iletti.