Erasmus Programı kapsamında, Suceava Stefan cell Mare Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dumitru MİHAİLA Üniversitemizi Ziyaret Etti.

09.09.2015

Erasmus öğretim üyesi hareketliliği kapsamında, Suceava Stefan Cell Mare Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dumitru MİHAİLA ve Suceava MİHAİLA Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik NOYAN,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri BALTA, Erasmus Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Alparslan İNCE ve Yrd. Doç. Dr. Faruk AKYAZI’yı ziyaret etti.

Yapılan ziyaret kapsamında Doç. Dr. Dumitru MİHAİLA; “Daha önce karşılıklı olarak birçok öğretim üyesi ve öğrenci hareketliliğinin gerçekleştirildiği iki üniversite arasında yapılan işbirliğinin devam edeceğini, ileriki aylarda ortak bilimsel projelere imza atmak istediklerini aynı zamanda diğer öğretim üyesi ve öğrencileri de üniversitelerine davet etmek istediklerini dile getirdi.”

Uluslararası alanda yapılan işbirliklerinin Ordu Üniversitesi’ni bir adım öteye taşıyacağını belirten Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik NOYAN, bunun yanı sıra Erasmus öğretim üyesi ve öğrenci hareketliliklerinin kültürler arası diyaloğun üniversitemizin ve şehrimizin evrensel anlamda geniş kitlelere tanıtılmasına imkan sağlayacağından bu tarz işbirliklerinin devam ettirilmesinin önemini vurguladı.