Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

23.07.2015

Gerek yerel gerekse ulusal anlamda kamuoyunu bilgilendirerek en doğru bilgiyi en hızlı sürede ulaştıran, zor şartlar altında dahi görevlerini başarıyla ifa eden basın mensuplarımızın, topluma karşı ciddi yükümlülükleri bulunmaktadır.

Çağdaş ve modern dünyada demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak görülen basınımızın değerli temsilcileri üstlendikleri vazife ve vazifeleri esnasından gösterdikleri özveri itibariyle hem kamuoyunun sesi olmakta hem de topluma rehberlik etmektedirler.

İlkeli ve dürüst yayıncılık ilkelerinden ödün vermeden kalemini kamu yararına kullanan tüm yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm fikir emekçilerimize sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ

Ordu Üniversitesi Rektörü